Yazıbaşı Ortaokulu

Vizyon: • Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek, • Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren • Mezunlarıyla gurur duyan bir eğitim kurumu yaratmak • Ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.

Misyon: * Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, benimseyen, yurdunu seven, * Çağdaş, demokratik ve lâik, * Ulusal ve evrensel değerlere saygılı, * Değişim ve gelişime açık, * Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, * Yaratıcı ve üretken, * Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, * Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15:20
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Aktif şekilde ilçe spor müsabakalarına katilmaktayiz.Kros ,futbol, voleybol, masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul Kütüphanesindeki mevcut kitap 1806 adettir.

Telefon - 0 (232) 853 80 63

WEB - https://yazibasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yazıbaşı Ortaokulu 29 Ekim Mahallesi Namık Kemal Caddesi No 38/1 YAZIBAŞI TORBALI / İZMİR

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Yazıbaşı Ortaokulu 29 Ekim Mahallesi Barış Manço sokak YAZIBAŞI TORBALI / İZMİR

Ulaşım İzmir-Aydın yoluna 2 km mesafededir. Torbalı´dan 40 dakika arayla 722 nolu ESHOT otobüsleri kalkmakdadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Torbalı´ya uzaklığı 11 km´dir. İzmir´e uzaklığı 27 km´dir.